Anti Schimmel

Nov 11th

Größe: 0,75 Liter Verifizierter Kauf Die Ware wurde sehr schnell geliefert und war ordentlich verpackt. Ich habe die Farbe aufgetragen und habe bis jetzt an der Stelle keine Probleme mehr mit Schimmel. Ich muss aber dazu sagen, dass ich die Fläche vorbehandelt habe.
anti schimmel 1

Größe: 0,75 Liter Verifizierter Kauf an die schimmel stellen angebracht mit der hoffnung, dass die kältebrücken nun nicht mehr schimmeln. mehr kann ich noch nicht sagen.lieferung schnell und perfekt.
anti schimmel 2

4 Galerie de photos de: Anti Schimmel

Image de: anti schimmel 4
Image de: anti schimmel 3
Image de: anti schimmel 2
Image de: anti schimmel 1
 

Omschrijving Extra Informatie Beoordelingen Huidspray voor cavia’s, konijnen, ratten, en muizen ter bestrijding van ringworm / schimmelinfecties. Bestrijdt effectief en snel schimmels op de huid. Schimmelinfecties treden vaak op bij een verminderde weerstand, of wanneer de huisvesting niet optimaal is (bijvoorbeeld te vochtig). Symptomen van een schimmelinfectie zijn: rode huid, ovale plekken met haarverlies en soms korstvorming / wondjes. Met name zichtbaar bij oren, ogen en de bek en soms op de rug. Soms komt jeuk voor. Bij ringworm genezen de plekken van binnenuit waardoor een ringvormige plek ontstaat. Ringworminfecties zijn overdraagbaar op mensen. Tijdig behandelen helpt om overdracht op de mens te voorkomen. De werkzame stof Miconazole is een breedspectrum anti-schimmelproduct wat met name een sterke werking heeft tegen huidschimmels. Merk Beaphar EAN 8711231153787 Beoordeling plaatsen Naam* Email* Totaaloordeel Uw review Type ter verificatie het nummer uit de afbeelding Reactie plaatsen
anti schimmel 3

Huidspray voor cavia’s, konijnen, ratten, en muizen ter bestrijding van ringworm / schimmelinfecties. Bestrijdt effectief en snel schimmels op de huid. Schimmelinfecties treden vaak op bij een verminderde weerstand, of wanneer de huisvesting niet optimaal is (bijvoorbeeld te vochtig). Symptomen van een schimmelinfectie zijn: rode huid, ovale plekken met haarverlies en soms korstvorming / wondjes. Met name zichtbaar bij oren, ogen en de bek en soms op de rug. Soms komt jeuk voor. Bij ringworm genezen de plekken van binnenuit waardoor een ringvormige plek ontstaat. Ringworminfecties zijn overdraagbaar op mensen. Tijdig behandelen helpt om overdracht op de mens te voorkomen. De werkzame stof Miconazole is een breedspectrum anti-schimmelproduct wat met name een sterke werking heeft tegen huidschimmels. Merk Beaphar EAN 8711231153787 Beoordeling plaatsen Naam* Email* Totaaloordeel Uw review Type ter verificatie het nummer uit de afbeelding Reactie plaatsen
anti schimmel 4

Huidspray voor cavia’s, konijnen, ratten, en muizen ter bestrijding van ringworm / schimmelinfecties. Bestrijdt effectief en snel schimmels op de huid. Schimmelinfecties treden vaak op bij een verminderde weerstand, of wanneer de huisvesting niet optimaal is (bijvoorbeeld te vochtig). Symptomen van een schimmelinfectie zijn: rode huid, ovale plekken met haarverlies en soms korstvorming / wondjes. Met name zichtbaar bij oren, ogen en de bek en soms op de rug. Soms komt jeuk voor. Bij ringworm genezen de plekken van binnenuit waardoor een ringvormige plek ontstaat. Ringworminfecties zijn overdraagbaar op mensen. Tijdig behandelen helpt om overdracht op de mens te voorkomen. De werkzame stof Miconazole is een breedspectrum anti-schimmelproduct wat met name een sterke werking heeft tegen huidschimmels.

Vous pourriez aussi aimer un autre poste sous: News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *